Werkstoelen

Op de productieafdeling of in het laboratorium, maar ook in de salon of praktijk is een goede werkstoel een must voor een gezonde en productieve werkdag. Maximale bewegingsvrijheid, ondersteuning en flexibiliteit zijn belangrijke eigenschappen. Kantoorergonomie Oosterhout levert een groot assortiment ergonomische werkstoelen en zadelkrukken. Daarnaast kunnen we ze ook op maat maken. Zo creëer je, ook in een dynamische werkomgeving, een gezonde werkplek op maat. Dit voorkomt lichamelijke klachten en verzuim en draagt bij aan tevreden medewerkers!

Wendbare werkstoelen

Een stevige, stabiele en wendbare werkstoel kan je werkdag maken of kraken. Een goede werkstoel zorgt ervoor dat je ongestoord je werk kunt doen, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor maximale ondersteuning. Naast wendbaarheid en ergonomie, is ook duurzaamheid belangrijk. In een dynamische omgeving moet meubilair stevig zijn en goed gereinigd kunnen worden. De werkstoelen van Kantoorergonomie Oosterhout ondersteunen het lichaam tijdens het werk en faciliteren een productieve en veilige werkdag. Wanneer meerdere medewerkers een stoel delen, kan hij eenvoudig worden ingesteld op de wensen en behoefte van iedere persoon. Daarnaast ontwikkelen we werkstoelen op maat. Deze kunnen we volledig afstemmen op de gebruiker. Zo kunnen ook lichamelijke beperkingen worden opgevangen. Jouw ideale werkdag is onze uitdaging!

Ergonomische zadelkrukken

Een zadelkruk is, het woord zegt het al, een kruk met een zadel als zitting. Dit zadel is afgeleid van het zadel waarop een ruiter zit en zorgt voor een actieve zithouding. Door de vorm van het zadel blijft het bekken in een neutrale stand wanneer je zit. Hierdoor blijft ook de wervelkolom neutraal, wat heel veel belasting en dus problemen voorkomt. Doordat er geen rugleuning is, word je ook gedwongen rechterop te blijven zitten. Daarnaast maakt de kruk je heel wendbaar. Je kunt alle kanten op bewegen, eenvoudig opstaan en gaan zitten en jezelf goed door de ruimte verplaatsen. Dit maakt een zadelkruk ideaal voor bijvoorbeeld kappers, schoonheidsspecialisten of pedicures. Maar ook in een kantooromgeving kun je de zadelkruk en een reguliere bureaustoel goed afwisselen. Zo houden we jouw carrière technisch in het zadel!