LINAK is wereldleider in elektrische verstelsystemen. Het bedrijf ontwikkelt en produceert actuators, hefkolommen, voedingen en bedieningen. Deze worden gebruikt voor ziekenhuisbedden, behandelbanken en -stoelen, hoog/laag-werkplekken, seniorenstoelen en relaxfauteuils. Het van oorsprong Deense bedrijf zorgt ervoor dat deze meubels en apparaten kunnen bewegen. Denk aan de motor onder de pedicure- of tandartsstoel. Zo levert het bedrijf innovatieve actuatoroplossingen die de kwaliteit van ieders leef- en werkomgeving verbeteren.

LINAK kwaliteit

LINAK staat wereldwijd bekend om de hoge kwaliteit die het bedrijf levert. Klanten kunnen rekenen op technische en innovatieve oplossingen die voldoen aan de vraag uit de markt en die zowel de klant als het bedrijf zelf een strategische voorsprong bieden. Het bedrijf heeft vier divisies die elk zijn georganiseerd als individuele bedrijfstak.
Klanten kunnen erop vertrouwen dat er altijd een team van experts paraat staat met relevante kennis en ervaring. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende divisies: MEDLINE & CARELINE, DESKLINE, TECHLINE en HOMELINE. Met meer dan 7.000 verschillende artikelen biedt geen andere producent in de branche zo veel verschillende actuatorsystemen aan als LINAK. Maar liefst 80% van de producten zijn op maat gemaakte oplossingen en ze is een sterke partner in de ontwikkeling van nieuwe applicaties. Dit maakt dat het merk heel goed aansluit bij de filosofie van Kantoorergonomie Oosterhout.

Service

Sinds 2015 is Kantoorergonomie Oosterhout servicespecialist van LINAK in Nederland. U kunt bij ons nieuwe onderdelen van LINAK bestellen. Desgewenst kunnen wij deze voor u plaatsen. Daarnaast kunnen we ook voor het onderhoud van uw behandeltafel of -stoel zorgen.

Er zijn korte lijnen met het hoofdkantoor van LINAK in Breda, waardoor u, ook wanneer er iets vervangen dient te worden, snel weer verder kunt. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met Kantoorergonomie Oosterhout bij vragen over of problemen met de motor van uw verstelbare balie, behandeltafel of -stoel of seniorenstoel. Meer informatie vindt u opĀ de Nederlandse website.

Onderdelen bestellen

Wilt u een LINAK onderdeel bestellen? U kunt hiervoor contact met ons opnemen via (06) 51 14 91 37 of per mail.

U kunt ook via deze site de bestelling doen of een offerte voor een onderdeel aanvragen.