Bij Kantoorergonomie Oosterhout kunt u ook terecht voor de meer standaard kantoorinrichting. Bij een prettige en vooral praktische werkomgeving komt veel meer kijken dan alleen een bureau of stoel. Daar kunnen we u uitstekend bij van dienst zijn. Bij ieder type bureau of stoel hebben wij bijpassende ladeblokken, kasten en andere handige opbergsystemen. De kleuren en materialen kunnen gelijk zijn aan uw bureau of juist verfrissend anders om een fijne werksfeer te creëren. De hoogte van de kasten kan variëren. Zo kunnen ze in een kantoortuin opstelling geleverd worden, zodat u de openheid van de ruimte kunt benadrukken. Het is echter ook mogelijk om ze langs de wand, onopvallend neer te zetten of ze te gebruiken als afscheiding. Geheel naar uw eigen stijl en smaak én naar uw budget.

Service bij kantoorinrichting

Wij leveren al uw kantoormeubilair bij u in het bedrijf, gemonteerd en wel op de gewenste plek. Daarbij wordt per werkplek gezorgd voor de juiste instelling van het bureau en de bureaustoel voor de medewerker. Hierdoor kunnen fysieke klachten worden voorkomen. De werkplek is vervolgens direct klaar voor gebruik.
De oude kantoorinrichting nemen we graag weer voor u mee. Het team van Kantoorergonomie Oosterhout is zeer ervaren en daardoor snel in deze dienstverlening. En mochten er op locatie nog vragen of opmerkingen zijn, dan kunnen wij u meteen helpen. Vraag naar de leveringsvoorwaarden en –mogelijkheden en wij stemmen de juiste dienstverlening met u af. Uw eigen adviseur binnen Kantoorergonomie Oosterhout begeleidt deze service van deur tot deur. U kunt uw werkzaamheden gewoon voortzetten.

Uw kantoorinrichting op maat

Bekijk de catalogus voor diverse door ons te leveren meubelen. U kunt ook onze showroom in Grootebroek, Noord-Holland bezoeken.

  • In verschillende kleuren en opstellingen
  • Van accessoires tot complete inrichting
  • Wij leveren ook diverse soorten verlichting, zoals ledverlichting
  • Persoonlijk afgeleverd en geïnstalleerd