Kantoorergonomie Oosterhout staat garant voor service en vooral voor het ontzorgen van zijn klanten. Persoonlijk contact is de basis voor alles wat we doen. We spelen voortdurend in op de individuele wensen van de gebruiker van onze meubels en andere artikelen. Daarom komen we meubels altijd persoonlijk afleveren en nemen we de tijd om ze perfect in te stellen. Alleen zo kunnen we garanderen dat de gebruiker maximaal profiteert van wat wij leveren.

Service en onderhoud aan kantoormeubilair voor de deur

Wanneer onderdelen vervangen moeten worden of wanneer stoelen opnieuw moeten worden ingesteld, kunt u rekenen op Martin Oosterhout. Hij komt zelf langs en kan direct de benodigde werkzaamheden uitvoeren. Wanneer uw bureaustoel mee naar de werkplaats moet, bijvoorbeeld omdat hij opnieuw gestoffeerd moet worden, dan krijgt u, in overleg, tijdelijk een vervangende stoel. Zo kunt u in ieder geval gewoon verder werken.

Onderhoud aan en service voor stoelen

Ook voor het onderhoud aan stoelen met een motor van LINAK kunt u bij Kantoorergonomie Oosterhout terecht. We zijn servicepartner van LINAK in Nederland. Dankzij de korte lijnen met het Nederlandse hoofdkantoor kunnen we heel snel schakelen. Ook voor onderhoud en service aan uw pedicurestoel, sta-op-stoel, massagetafel of bureaustoel, ongeacht het merk, kunt u op ons rekenen. Lastige vragen zijn een uitdaging. Martin Oosterhout gaat geen uitdaging uit de weg en is pas tevreden als alles werkt én de klant door kan werken. Niet voor niets kunnen we inmiddels diverse grote organisaties tot onze opdrachtgevers rekenen.

Ontzorgen van de klant

Wij faciliteren gezond werken. Het is onze core business om ervoor te zorgen dat u die van u kunt uitvoeren. Kantoorergonomie Oosterhout ontzorgt de klant. U vertelt wat u nodig heeft of wat uw medewerkers nodig hebben, wij verzorgen de rest. Van het inmeten tot het installeren bij aflevering. Problemen kunt u met één telefoontje bij ons neerleggen, waarna wij ervoor zorgen dat ze worden opgelost.

service en onderhoudOnderhoud en service