Een ergonomische bureaustoel is een must voor iedereen met een zittend beroep. Goed zitten is namelijk van groot belang. Mensen met een kantoorbaan zitten gemiddeld 6 tot 8 uur per dag. Een ergonomische bureaustoel helpt bij het aannemen van een actieve werkhouding en ondersteunt waar nodig. De stoel kan pijnklachten voorkomen of verminderen. Geen fysieke vermoeidheid meer door een verkeerde werkhouding. Een goede bureaustoel is de basis van een goede werkdag.

Exclusief ontwerp

  • Helpt een goede zithouding aan te nemen
  • Kan pijnklachten voorkomen
  • Comfort en functionaliteit als basis
  • Volledig af te stemmen op het lichaam
  • Standaard 5 jaar garantie

Gewilde ergonomische bureaustoel

De ergonomische bureaustoel WF heeft zichzelf al meerdere malen bewezen. Inmiddels zitten talloze werknemers in ons land op een bureaustoel WF. Al die stoelen dragen een stickertje met de naam van de eigenaar erop, want ze worden volop geleend door collega’s. Wanneer u eenmaal een dag hebt gewerkt vanaf deze bureaustoel, wilt u niets anders meer.
De bureaustoel WF kan ingesteld worden naar individuele wensen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afwerkingsmogelijkheden. Zo past de stoel niet alleen naadloos bij uw lichaam en zithouding, maar ook in uw kantoorruimte.
Voor specifieke wensen en/of lichamelijke klachten kan deze ook vooraf worden ingemeten en exact op maat worden gemaakt.

Praktijkervaring met de ergonomische bureaustoel WF

‘Als school bestellen we wel vaker meubels in grote aantallen. Voor de administratieve functies, waarbij mensen lange tijd achter elkaar zitten, geldt een andere behoefte. Het is niet de bedoeling dat mensen uitvallen doordat ze op een verkeerde stoel zitten en daar klachten aan over houden. Martin heeft me bewust gemaakt van het belang van een goede stoel. Het product dat hij leverde is de bevestiging van die theorie. En het feit dat de gebruikers niet klagen is dat nog meer natuurlijk.’

Robert Toet
Hoofd facilitaire zaken, RSG Enkhuizen