Werkplekadvies is het startpunt voor iedere werknemer. Een goede werkplekinrichting is de basis van een gezonde werkplek. Werknemers zitten gemiddeld een derde van de dag op hun werkplek. Dat is dus al gauw zeven tot acht uur op een dag. Meerdere dagen per week, het hele jaar door. Een gezonde omgeving en ergonomische werkplek zijn heel belangrijk om verzuim te beperken of te voorkomen. In de Arbowet zijn eisen en richtlijnen voor een goede werkplek opgenomen. Als werkgever bent u verplicht daar rekening mee te houden. Kantoorergonomie Oosterhout neemt deze zorg graag van u over. Wij weten alles over de geldende normen en regels en geven u graag werkplekadvies. Zo verzorgen we niet alleen maatwerk, reparatie en onderhoud, maar zorgen we ook voor preventie. U kunt rekenen op producten, diensten en services die uw werknemers gezond, veilig en vooral productief laten werken.

Werkplekadvies: werken is maatwerk

In elk vak zijn er vaste handelingen. Dingen die je dagelijks of zelfs meerdere keren per dag doet. Tillen, dragen, bukken. Handelingen die meer van het lichaam vragen dan je in eerste instantie denkt. Tot de eerste klachten zich openbaren. Rug- of nekklachten, bijvoorbeeld. Ieder mens is uniek en daarom is ook elke werkplek uniek. Misschien is er behoefte aan een specifiek hulpmiddel of een andere oplossing. Kantoorergonomie Oosterhout kan dit voor u realiseren. Op basis van uw wensen.

Daarnaast leveren we alle gewenste kantoormeubelen. Van kasten tot vergadertafels en kantinestoelen.

Werkplekonderzoek voor een passend werkplekadvies

Een goed ingestelde werkplek is een must voor iedereen die lang op dezelfde stoel en achter hetzelfde bureau zit. Bij lichamelijke beperkingen is een ergonomische werkplek een grote uitdaging. Voor Kantoorergonomie Oosterhout zijn dit uitdagingen waarvoor we graag een passende oplossing ontwikkelen. Iedereen moet tenslotte comfortabel, veilig en gezond kunnen werken. Onze ergonoom Martin komt langs, bekijkt de situatie ter plaatse, praat, vraagt en adviseert. Martin houdt zijn doel voor ogen: de effectiviteit en productiviteit van uw werknemers vergroten en verzuim tegengaan. Dit wordt mede gerealiseerd om, waar mogelijk, de bestaande werkplek direct aan te passen, bijvoorbeeld door de hoogte van het bureau tijdens het onderhoud al aan te passen.

Vraag een werkplekanalyse aan
WerkplekadviesWerkplekadvies